HIGH TEA
Gezellig bijkletsen of iets te vieren? Dan is een High Tea het perfecte moment! U kunt genieten van drie verschillende rondes met diverse lekkernijen die perfect op elkaar aansluiten. Zo begint u bij met mini wrapjes, sandwiches en warme quiches. Hierna volgt een warm huisgemaakt tomaten soepje en u sluit af met overheerlijke zoete lekkernijen. 

VRIJDAGAVOND
Op vrijdag zijn wij geopend tot 21.00 uur. Na een dagje shoppen kunt u komen genieten van wisselende warme suggesties. Zo hebben wij bijvoorbeeld kipsate met brood of gebakken aardappeltjes of een broodje met warm gebakken kip. Daarnaast kunt u natuurlijk ook nog alle gerechten bestellen van onze lunchkaart. 

MENUKAART
Op deze sfeervolle plek is het de bedoeling dat u zich thuis kunt voelen en kunt genieten van een hapje en een drankje. Op onze kaart staan koude- en warme gerechten, salades, sandwiches, ei gerechten, soepen,  pannenkoeken en kindergerechten, voor ieder wat wils. Het is tevens ook mogelijk om een kinderfeestje bij ons te vieren.

SFEERIMPRESSIE
De vernieuwde lunchroom Binnen heropende in juni 2013 zijn deuren. Wanneer u binnenkomt, wordt u altijd ontvangen met een lach. Na een warm welkom kunt u plaatsnemen in onze huiskamer. Door de kleuren combinatie taupe met het frisse groen heeft Lunchroom Binnen een warme uitstraling.

home4