Welkom bij het online bestelsysteem van Lunchroom Binnen


Onze kaart is geheel vernieuwd. Bovendien zal onze website in de komende weken sterk verbeterd worden.

Heb je niet genoeg tijd om tussen het harde werken door een broodje te halen? Wij bezorgen de bestellingen voor u aan huis of op kantoor. Al vanaf €10,- worden de bestellingen gratis bezorgd. Bestellen is erg eenvoudig. Hieronder een korte beschrijving van ons systeem:

Hoe werkt het?
Bovenin de balk kunt u kiezen uit verschillende categorieën:

Klik op ‘bestellen’ bij de lunch van uw keuze. U kunt opgegeven hoeveel u van dit product wil bestellen. In de kassa vindt u een overzicht van de door u bestelde producten en de kosten. Selecteer een betaalmethode en de gewenste levertijd. Vul vervolgens u naam en adresgegevens in en klik op verzenden. Uw bestelling wordt dan op het door uw geselecteerde moment geleverd!

Waar leveren wij?
Wij leveren uitsluitend in Etten-Leur.

Wanneer worden bestellingen afgeleverd?
Van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 18.00 uur op een tijdstip naar keuze. De bestelling dient u minimaal een uur van te voren te verzenden.

Hoe betaal ik?
U ontvangt altijd een factuur met BTW specificatie bij uw bestelling. U betaalt de bestelling contant. Als bedrijf kunt u ook op rekening bestellen. De factuur dient u dan binnen 14 dagen te betalen.

Betalen met creditcard is op dit moment niet mogelijk.

Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorging is bij een bestelling vanaf €10,- gratis. Als u bestelbedrag lager is, zijn de bezorgkosten €2,50.

Kan ik een bestelling annuleren?
Een bestelling annuleren is mogelijk. Dit kan tot één uur van te voren, uitsluitend telefonisch. Belt u later of kan de bestelling niet worden geleverd, dan dient u het bestelbedrag te betalen.

Is het systeem betrouwbaar?
Het bestelsysteem van Lunchroom Binnen is betrouwbaar. Uw bestelling wordt doorgegeven aan onze computer, die automatisch een factuur maakt die gelijk uitgeprint wordt. De kans op fouten is hierdoor zeer klein en uw bestelling kan snel en efficiënt worden verwerkt. Uw persoonlijke gegevens zijn alleen bij ons bekend. Wij gebruiken deze niet voor reclamedoeleinden.

'